Menu

Rautové menu II – mezinárodní kuchyně

Pro získání cenové nabídky nás prosím kontaktujte.

Královské Canapés (roznášené personálem, 1 ks/osoba)

  • lívanečky s uzeným lososem a limetkovou kůrou
  • žampiony en crouté
  • hovězí en crouté s omáčkou béarnaise
  • caprese canapés
  • canapés tuňákové s filírovaným citronem
  • listový košíček s česnekovým pyrém

Live cooking SUSHI BAR (50 g/osoba)

  • SUSHI variace (5 druhů) s ostrou sójovou omáčkou, žlutou ředkví a křenem wasavi

Slavnostní mísy studené (100 g/osoba)

  • jelení hřbet pečený na slívách s přelivem z pomerančové omáčky
  • roastbeefové kornoutky plněné jemnou dijonskou majonézou
  • uzený jazyk s čerstvým křenem a nakládanou zeleninou
  • parmská šunka s exotickým ovocem a listovým pečivem
  • pralinky ze zvěřinové paštiky s brusinkovou omáčkou
  • pečený anglický roastbeef sypaný parmezanem
  • filírovaný losos marinovaný v pomerančové šťávě a kopru
  • variace rolád a předkrmů

Teplý bufet (servírovaný kuchaři 120 g/osoba)

  • pečená kachní prsa na jablkách a medu s bílým zelím na špeku
  • špekové knedlí
  • ky
  • závitek z krůtích prs na chilli se sušenými rajčaty, dušená baby zelenina
  • štouchané brambory s pórkem a slaninou
  • norský losos pošírovaný na másle
  • staročeské bramboráčky
  • pečená jasmínová rýže

Live cooking (připravováno a porcováno přímo před hostem)

  • uzená vepřová kýta

Salátový bar (salátové mísy, 70 g/osoba)

  • mísy s rajčaty, okurkami, paprikami a listovými saláty
  • těstovinový salát s kuřecím masem a zeleným pórkem
  • italský salát s parmskou šunkou, červenou řepou a smetanou
  • salát se sušenými rajčaty, olivami a italskými sýry
  • okurkové tzaziky s ligurskými olivami

Sýry (studený bufet, 40 g/osoba)

  • paleta českých a slovenských sýrů servírovaná na zrcadlovém zátiší a surovém dřevě
  • bílé a modré hrozny
  • mozarellové perly a cherry rajčátka s čerstvou bazalkou a olivový olejem

Ovoce (sladký bufet, 50 g/osoba)

  • ovocné špízy servírované na melounovém ježkovi

Pečivo

  • světlé a tmavé banketní

Dezerty mini exclusive (sladký bufet, 1 ks/osoba)

  • bohatý výběr mini dezertů EXCLUSIVE

Nápoje

  • welcome drink Lambrusco Emilia Bianco s jahodou
  • výběr ze 100 % juice 
  • výběr nápojů Kofola
  • minerální voda Rajec perlivá/neperlivá
  • výběrové bílé víno české produkce přívlastkové
  • výběrové červené víno české produkce přívlastkové 
  • točené pivo Budweiser
  • nealkoholické pivo
  • espresso
  • výběr čajů Nestlé

Rautové menu I
česká a slovenská kuchyně

Rautové menu II
mezinárodní kuchyně

Garden party

Garden party nebo též zahradní slavnost, je příjemné společenské setkání přátel a vůbec se nemusí konat jenom na zahradě. Označujeme tak všechny společenské události, které se konají "venku", ať už v otevřené přířodě nebo ve venkovních prostorách komplexu budov, parcích, zámeckých zahradách apod. Velmi často se takové party pořádají na golfových hřištích, která jsou sama o sobě krásným místem v přírodě. Atmosféra bývá uvolněná, oblečení se volí neformálního stylu.

Raut a recepce

Raut je neformální akcí, která má své místo zhruba uprostřed mezi koktejl party a slavnostním banketem. Hodí se pro klientské akce firem, kde hosté proberou pracovní i osobní témata, a dále pro příležitosti jakými jsou vědecké konference, filmové či divadelní premiéry, otevření nových obchodních prostor apod. Pohoštění probíhá formou studeného a teplého bufetu. Koná se v prostorných sálech nebo ideálně pod širým nebem. Hosté se obsluhují sami za asistence personálu. Raut, který má na začátku slavnostní proslov a přípitek, pak nazýváme recepcí.

Coffee break

Coffee break je menší formou pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. Stejně tak je hojně využíván při jednáních uvnitř společností a s obchodními partnery. Důraz se klade na kvalitu podávaných nápojů, zejména kávy, čaje a ovocných džusů. Jídlo by mělo být lehké ve formě studeného bufetu, pestrá by měla být i nabídka dezertů a čerstvého ovoce. Coffee break trvá obvykle 20 až 30 minut.